tisdag 16 juli 2013

En fullspäckad dag

Ytterligare en dag har passerat på sjukhuset, en fullspäckad sådan. Från att ha gått hemma och försökt få tag på läkare för att vi vill ha undersökningar gjorda är det nu fullt upp. Plötsligt händer det kan man säga!

Efter nattens andningsregistrering var det dags att byta de elektroderna mot andra, ett långtidsEEG skulle kopplas på. Vi hade blivit förberedda på att Calles fina, tjocka hår troligtvis skulle behöva rakas bort på sina ställen. Kunde då inte låta bli att undra hur mycket det skulle tas bort. Framför mig kom bilder på en lite kille med helt rakat huvud, en kille som då skulle se mycket sjukare ut...Jag hade inte behövt tänka dessa tankar, inte ett hårstrå behövde offras. Ett flertal elektroder pryder nu Calles lilla huvud men under mössan finns allt hår kvar. :-)

Vi är nu överens att vi vill sätta in en knapp/peg. Inför detta har Calle idag också gjort en passageröntgen. Kontrast sprutades in genom en sond i näsan och in i magsäcken. Kontrasten mötte inte på några stopp i tarmarna så nu verkar det vara ok!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar