söndag 5 augusti 2012

Bygga ut och förändra

Det är dags att återigen ta tag i planen om att bygga ut vårt hus. Ett hus som konstigt nog är ett enplanshus. Så märkligt att det blev detta av alla hus som vi var och tittade på!

Redan innan denna resa tog sin början kände vi att vi behövde mer yta till förvaring. Detta behovet har inte minskat den sista tiden, tvärtom. Fler och fler hjälpmedel tar plats innanför vår väggar, något som man tar emot med delade känslor.

Innan visste vi hur vi ville använda våra extra kvm men nu gäller det att tänka till och då inte bara hur vi vill ha det just nu, utan även längre fram. Arbetsterapeuten har varit här och hjälpt oss med vad vi behöver tänka på vad det gäller Calle och hans behov. Det är många av tankarna som kretsar kring just Calle så klart, men det känns också viktigt att inte glömma bort oss andra i detta.

Tankarna snurrar. Hur kan vi använda de ytor som redan finns? Var ska vi börja? Hur ska vi tänka? Hur ska vi ha råd? Kom gärna med era tankar och erfarenheter...

2 kommentarer:

  1. Hejsan Malin! Jag har tidigare hört att man kan få hjälp av kommunen gällande finansiering av utbyggnad. Kan ju hoppas att den möjligheten finns. Många kramar Malin

    SvaraRadera
  2. Hejsan Malin,
    så härligt att välja ett hus ni kanske inte tänkte på i början. Skulle du inte vilja visa upp husbygget på Byggla? Du kan föra byggdagbok där om du vill! Maila mig på vendela@byggla.se så berättar jag mer. Är du intresserad får du en liten byggpresent :)
    /Vendela på Byggla.se

    SvaraRadera